4x een luxe badkamer met mozaïek

Je badkamer is dé plek in huis waar je even een moment voor jezelf kan pakken. Helemaal tot rust komen? Dat doe je in een badkamer met een ontspannen, maar ook luxe sfeer. Met mozaïek creëer je eenvoudig een dergelijke sfeer, zeker als je kiest voor de wat exclusievere tegels. Vul deze basis vervolgens aan met gouden details en jouw luxe badkamer is klaar voor gebruik. Inspiratie opdoen? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van prachtige badkamers met onze mozaïek!

Maatwerk

Exclusiever dan maatwerk mozaïek wordt het natuurlijk niet! Alhoewel dit patroon ontworpen is voor de toiletten van een hotel in Amsterdam, kunnen we iets soortgelijks ook voor jouw eigen badkamer leveren. Ons uitgebreide assortiment stelt ons in staat om allerlei patronen te ontwerpen, zowel voor op de wand als de vloer van jouw badkamer!

Glasmozaïek

De Amsterdam-collectie bevat glasmozaïek in bijna zeventig kleuren, verdeeld over drie series. Elke serie kenmerkt zich door een exclusief detail. Op deze foto zie je bijvoorbeeld glasmozaïek uit de Gold-serie, met aders van echt goud. Liever iets subtieler? Je kunt ook kiezen voor glasmozaïek met een parelmoeren afwerking.

Foto via Instagram @huisje.vol.liefde.56

Minimalistisch

Mozaïek over de hele wand is prachtig, maar misschien ogen bovenstaande badkamers wat te druk naar jouw zin. In dat geval kun je ook kiezen voor mozaïek in een neutrale kleur, zoals wit. Daarmee geef je de ruimte extra textuur, maar behoud je toch de rust. Een gouden kraan maakt jouw luxe badkamer compleet!

Foto via Instagram @mawi_tegels

Marmeren mozaïek

Marmer mag natuurlijk niet ontbreken in een luxe badkamer! Onze marmeren hexagon mozaïek is geprint met een inkjet-coating en voelt wat ruwer aan. Deze mozaïek heeft zelfs een antislip-laag van R9 en is daarom heel geschikt als vloertegel van jouw luxe badkamer. De marmeren tegels zijn beschikbaar in twee formaten, waarvan deze de grootste is.

Foto via Instagram @samengestyled_huisje_81
Item added to cart.
0 items -  0,00