Nieuwe Barcelona mozaïek: rechthoekig!

Wij beginnen de maand met goed nieuws: we hebben onze kitkat-mozaïek uitgebreid met een mini-variant én een compleet nieuwe tegel aan de Barcelona-collectie toegevoegd. De kitkat mini’s zijn al uit voorraad leverbaar en de nieuwe Barcelona mozaïek zal snel volgen. Deze nieuwe tegel is rechthoekig, een vorm die wij nog maar beperkt op voorraad hadden. Lees hieronder alles over de afmetingen, kleuren en toepassing van deze nieuwe Barcelona-mozaïek!

De Barcelona-collectie

Onze Barcelona-collectie bevat mozaïek in allerlei kleuren, vormen en formaten. Denk daarbij aan vierkante mozaïek in alle unikleuren, met de keuze uit een matte of glanzende afwerking. Daarnaast bevat de Barcelona-collectie hexagon mozaïek in verschillende trendy kleuren, zoals marmer, brons en pasteltinten. Om de collectie nog veelzijdiger te maken, hebben we nu ook een rechthoekige tegel toegevoegd. We verwachten dat de nieuwe Barcelona mozaïek in week 9 uit voorraad leverbaar is.

Nieuwe vorm

Alhoewel wij al diverse rechthoekige mozaïek aanboden, zoals de Paris Metro-serie, was een strakke variant nog niet voorhanden. De nieuwe tegel is beschikbaar in mat en glanzend wit, met een afmeting van 45×145 millimeter. Deze minimalistische mozaïek kan op allerlei manieren worden gecombineerd en is dan ook geschikt voor diverse woonstijlen.

Toepassing

De matte variant van de nieuwe Barcelona-mozaïek kan zowel op de wand als de vloer worden verwerkt. De glanzende variant is wat krasgevoeliger en daarom alleen geschikt voor gebruik op de wand. De tegel heeft een relatief eenvoudige stijl en kan dan ook met allerlei kleuren voeg worden gecombineerd. Kies bijvoorbeeld voor grijs bij een Scandinavische stijl of voor wit bij een modern design.

Meer weten over deze rechthoekige mozaïek of een gratis monster ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@themosaicfactory.com!

Item added to cart.
0 items -  0,00