Hotel Park Centraal, Amsterdam

De muur als blikvanger

Een aantal jaar geleden werden wij benaderd door ontwerpstudio Matter of Space uit Amsterdam. Zij werkten op dat moment aan een groot hotelproject en waren op zoek naar mozaïek. Niet zomaar mozaïek, maar hét perfecte instagrammable design! Samen ontwierpen we daarom dit opvallende muurpatroon. Gemaakt met maar liefst zeven soort glasmozaïek, toegepast in de toiletten van het hotel.

Glasmozaïek

Het patroon bevat zeven kleuren glasmozaïek uit de Amsterdam Basic-serie, zoals lichtbruin (GM31), crème (GM32) en zwart (GM14B). Glasmozaïek was om verschillende redenen de perfecte keuze voor dit project. Het is betaalbaar, beschikbaar in allerlei tinten én erg smal. Glasmozaïek was daarom geschikt over de ronding aan de bovenkant van de muur te betegelen.

Wij leveren deze maatwerkpatronen op genummerde mozaïekvellen, met daarbij een legschema en instructies voor de tegelzetter. Wat betreft maatwerk mozaïek, is bijna alles mogelijk. Wij hebben alleen een duidelijke foto of tekening van het patroon van je nodig en regelen zelf de rest!

Item added to cart.
0 items -  0,00